Banner

Reteta Zilei

1. Placinte cu branza...
    : Aluaturi si foetaje
    Created: May 22, 2017
Citeste mai departe...
Banner

Bancul zilei

1. La restaurant
    : Diverse
    Created: May 9, 2017
Citeste mai departe...
Banner

Bursa de transport

1. Nelu
    : Bursa de transport
    Created: Apr 9, 2017
2. gabor dorin
    : Bursa de transport
    Created: Nov 8, 2016
3. NATEA D. IOAN II
    : Bursa de transport
    Created: Jul 27, 2016
Citeste mai departe...
Banner
Banner

L&T Consulting

Banner
Banner
Banner

cine cauta gaseste

Tarta cu Rubarba si Bezea a la Christine Ferber Featured

Visited
0
Blat din aluat briose: 125 g de faina 90 g unt moale 1 lingurita de zahar pudra 1 praf de sare 3,5 cl de apa rece Crema: 5 cl de smantana lichida 3 cl de lapte 2 oua medii 15 g de zahar (eu am pus 50g caci rubarba mea era foarte acida) Pentru finitie: 400 g de rubarba 2 oua medii 90 g de zahar pudra 1 praf de sare 10 g de zahar tos Preparare: Pregatim blatul, dizolvam sarea in apa si adaugam untul, incorporam faina pana se formeaza un aluat nelipicios, il asezam pe un film alimentar si il asezam la frigider minimum 3 ore (eu l-am preparat seara dinainte). Retragem de la frigider si il intindem pe o foaie de silicon sau pe hartie de copt, ungem o forma de tarta cu unt si asezam aluatul peste care depunem un cerc de hartie si legume uscate (fasole, naut, linte, sau perle pentru copt). Dam la cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 15 minute. In acest timp pregatim crema amestecand toate ingredientele intr-un vas. Spalam si taiam rubarba maruntel, cand aluatul este gata, rasturnam legumele seci, indepartam hartia si asezam bucatile de rubarba. Varsam deasupra crema si dam la cuptor timp de 40 de minute. Batem albusurile de la cele doua oua ramase cu sarea mai intai apoi cand incep sa spumeze adaugam zaharul tos si cand au inceput sa creasca zaharul in pudra. Lasam pana se formeaza o masa alba lucioasa care formeaza un cioc, ca pentru bezea. Retragem din cuptor tarta o asezam pe un grilaj si lasam sa se racoreasca, dupa care cu ajutorul unei sprite depunem bezeaua, presaram zahar pudra si o infurnam iar pentru 15 minute la 180 grade C. Cand este gata o lasam pe o grila sa se racoreasca, servim calduta. Pofta buna! Timp Preparare: nementionat Complexitate: redusa sursa:www.reteteculinare.ro
Banner

Oferte masini:

1. Vand VW.Polo
    : Vanzare/Cumparare/Masini
    Created: Mar 30, 2015
2. Vand Opel Astra
    : Vanzare/Cumparare/Masini
    Created: May 31, 2014
3. Vand motoscuter
    : Vanzare/Cumparare/Masini
    Created: Nov 25, 2013
Citeste mai departe...
Banner
Banner

Oferte animale:

1. ofer spre adoptie
    : Oferte animale
    Created: Nov 23, 2013
2. VAnd Porci Vietnamezi
    : Oferte animale
    Created: Mar 31, 2013
3. Vand pui shar pei
    : Oferte animale
    Created: Jan 10, 2012
Citeste mai departe...
Banner
Banner
Banner

Curs Valutar BNR

Tabloul saptamanii


GARBOVA -Biserica...

: Tabloul Saptamanii
Created: Mar 13, 2014

Citeste mai departe....
Banner

Locuri de munca:

1. ...
    www.cekal.pl
    : Locuri de munca
    Created: Jun 28, 2016
2. on-line-faci-bani
    : Locuri de munca
    Created: Oct 4, 2015
3. Cekal Recruitment...
    : Locuri de munca
    Created: Oct 4, 2015
Citeste mai departe...
Banner

Vanzare/cumparare/inchiriere/diverse

1. Grapa cu discuri...
    www.MadaraGroup.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Aug 26, 2015
2. Monmag
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Feb 6, 2015
3. Spoturi led 1W patrate...
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Jan 12, 2015
Citeste mai departe...
Banner
Banner
Our Network: Matratzeninfo | Best Invest Imobiliare | Magazinul BeKid | Cazare la hotel Turn Sebes | Rumänien Reisen | Traducatori autorizati | Geam termopan Sebes | Biciclete Sebes | Moda Sebes | Cofetarie Sebes | Tehnica dentara | Ginecolog Sebes | Taxi Sebes | maxgsm.ro | Imbracaminte Sebes |Stellenangebote Ärzte | Architekturvisualisierung | Apartements Vienna | Topografie Sebes |
Director web
Web-Design Oltean

Copyright © 2009-2015
All Rights Reserved.