Banner

Reteta Zilei

1. Placinte cu branza...
    : Aluaturi si foetaje
    Created: May 22, 2017
Citeste mai departe...
Banner

Joke of the Day

1. La restaurant
    : Diverse
    Created: May 9, 2017
Show more...
Banner

Transport offers

1. Nelu
    : Bursa de transport
    Created: Apr 9, 2017
2. gabor dorin
    : Bursa de transport
    Created: Nov 8, 2016
3. NATEA D. IOAN II
    : Bursa de transport
    Created: Jul 27, 2016
Show more...
Banner
Banner

L&T Consulting

Banner
Banner
Banner

cine cauta gaseste

Plăcinte uşoare pentru fiecare moment al zilei Featured

Visited
0
Ingrediente: 600 g de faină 1 praf de copt 3 ouă 2 linguri de ulei 1 cană de lapte covăsât(iaurt cam 250 ml) Sare Apa călduţă Umplutură: mere, brânză, carne, dovleac, spanac Smântână Dulceaţă Mod de preparare: Se amestecă făina cernută proaspăt cu praful de copt. Restul se bat împreună: ouă, ulei, sare, iaurt. Se adaugă făina şi puţină apă călduţă ca să iese un aluat elastic.Se lasă 10 minute la odihnă. Se ia cu mâna aluat, se face o mică sferă. Se pune făină pe planşetă şi se întinde aluatul foarte subţire. Se pune umplutura, se închide marginea, se trece ruloul peste plăcintă să se aplatizeze. Se coc în tigaie antiadezivă unsă cu ulei, cam 5 minute pe o parte(la foc mai mic). Am făcut prima data una mai mare, apoi am făcut să încapa câte 2 în tigaie. Se poate împărţi aluatul în vreo 20-24 de grămăjoare, daca doriţi să fie strict egale. Înfăinaţi mâna să nu se lipească aluatul. Datorită făinii care se arde, trebuie să mai ştergeţi din când în când tigaia cu prosop de hârtie. Eu nu am pus zahăr în mere, cine doreşte poate pune.Sa nu uitaţi de scorţişoară. Merele de iarna sunt mai fără suc şi nu le-am călit. Se pot pudra cu zahăr dupa aceea. Cele cu carne, brânză le-am uns cu smântână. Chiar dacă se răcesc, se pun la microunde(sau la cuptor înainte de servire. Se pot face şi cu triunghiuri de brânză topită. Au ieşit foarte bune cele cu dovleac copt şi unse cu dulceaţă acrişoară. Fiecare moment al zilei poate fi „onorat” cu un fel de plăcinte:cele sărate merg la aperitiv sau chiar ca fel principal cu o salata verde sau roşii; cele cu mere şi dovleac merg bine cu un ceai din baton de scorţişoară în care pui şi un plic de rooibos! Sunt mai bune calde, cum zicea bunica mea:” Care cum se coace ad-o-ncoace!”. Mie îmi plac reci acelea cu măr. sursa:www.gustos.ro
Banner

Cars for sale:

Citeste mai departe...
Banner
Banner

Animals for sale

Citeste mai departe...
Banner
Banner
Banner

Exchange rate BNR

Tabloul saptamanii


GARBOVA -Biserica...

: Tabloul Saptamanii
Created: Mar 13, 2014

Citeste mai departe....
Banner
Banner

Shop for all

1. Grapa cu discuri...
    www.MadaraGroup.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Aug 26, 2015
2. Monmag
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Feb 6, 2015
3. Spoturi led 1W patrate...
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Jan 12, 2015
Citeste mai departe...

Real estates

Citeste mai departe...
Banner
Banner
Our Network: Matratzeninfo | Best Invest Imobiliare | Magazinul BeKid | Cazare la hotel Turn Sebes | Rumänien Reisen | Traducatori autorizati | Geam termopan Sebes | Biciclete Sebes | Moda Sebes | Cofetarie Sebes | Tehnica dentara | Ginecolog Sebes | Taxi Sebes | maxgsm.ro | Imbracaminte Sebes |Stellenangebote Ärzte | Architekturvisualisierung | Apartements Vienna | Topografie Sebes |
Director web
Web-Design Oltean

Copyright © 2009-2015
All Rights Reserved.