Banner

Rezept des Tages

1. Placinte cu branza...
    : Aluaturi si foetaje
    Created: May 22, 2017
Citeste mai departe...
Banner

Witz des Tages

1. La restaurant
    : Diverse
    Created: May 9, 2017
Weiter lesen...
Banner

Transportbörse

1. Nelu
    : Bursa de transport
    Created: Apr 9, 2017
2. gabor dorin
    : Bursa de transport
    Created: Nov 8, 2016
Weiter lesen...
Banner
Banner

L&T Consulting

Banner
Banner
Banner

cine cauta gaseste

Ciorba de perisoare

Visited
0
Ingrediente: Perisoare: - 500 gr de carne tocata (amestec porc si vita) - 2-3 linguri de orez (eu am folosit orez integral, merge orice fel) - patrunjel - marar - ceapa verde (daca nu aveti, merge de orice fel) - un ou mare Supa: - 2,5 l apa - 2-3 cepe medii - un morcov - telina radacina si frunze - un dovlecel - 1-2 ardei grasi - suc de rosii - o frunza de dafin - o crenguta cimbru -bors (optional) Mod de preparare: Fierbeti apa. Adaugati cepele intregi (curatate si spalate), morcovul si telina tocate.Pregatiti perisoarele: amestecati carnea tocata cu sare, verdeturi tocate, ceapa verde tocata, piper, boia, un ou si orezul spalat.Amestecati bine compozitia cu mainile pana devine omogena.Cand supa de legume clocoteste, formati perisoarele si adaugati-le pe rand. Ciorba de perioare este un preparat clasic romanesc, foarte gustos si apreciat. Carnea tocata, combinata cu verdeturi proaspete, piper si cimbru va da o savoare speciala acestei ciorbe. Reteta pe care o sa v-o propun va aduce un plus de aroma, datorita unor ingrediente "secrete": frunza de dafin si ramurica de cimbru uscat. Aceste plante vor aduce un gust deosebit, complimentand foarte bine perisoarele de carne tocata. Cu siguranta veti simti diferenta, iar parfumul acestei inedite ciorbe de perisoare va fi apreciat de toti mesenii. Ingrediente: Perisoare: - 500 gr de carne tocata (amestec porc si vita) - 2-3 linguri de orez (eu am folosit orez integral, merge orice fel) - patrunjel - marar - ceapa verde (daca nu aveti, merge de orice fel) - un ou mare Supa: - 2,5 l apa - 2-3 cepe medii - un morcov - telina radacina si frunze - un dovlecel - 1-2 ardei grasi - suc de rosii - o frunza de dafin - o crenguta cimbru -bors (optional) Fierbeti apa. Adaugati cepele intregi (curatate si spalate), morcovul si telina tocate. Pregatiti perisoarele: amestecati carnea tocata cu sare, verdeturi tocate, ceapa verde tocata, piper, boia, un ou si orezul spalat. Amestecati bine compozitia cu mainile pana devine omogena. Cand supa de legume clocoteste, formati perisoarele si adaugati-le pe rand.Adaugati si cimbrul si frunza de dafin.Spumati bine supa, pana cand ramane curata. Adaugati tulpina si frunzele de telina tocate fin. Fierbeti ciorba pana cand perisoarele sunt bine patrunse (orezul e fiert). Scoateti ceapa din ciorba. Adaugati dovlecelul si ardeiul tocate , spre finalul fierberii.Dupa ce au fiert ardeiul si dovlecelul cateva minute, adaugati sucul de rosii. Daca va place mai acra, adaugati si bors fiert si continuati sa mai fierbeti 5 minute ciorba de perisoare.Opriti focul si adaugati patrunjel tocat .Se serveste calda, cu sau fara smantana.Pofta buna!
Banner

Auto Verkauf:

Citeste mai departe...
Banner
Banner

Tiere Verkauf:

Citeste mai departe...
Banner
Banner
Banner

Wechselkurs BNR

Tabloul saptamanii


GARBOVA -Biserica...

: Tabloul Saptamanii
Created: Mar 13, 2014

Citeste mai departe....
Banner
Banner

Fundgrube

1. Grapa cu discuri...
    www.MadaraGroup.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Aug 26, 2015
2. Monmag
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Feb 6, 2015
3. Spoturi led 1W patrate...
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Jan 12, 2015
Citeste mai departe...
Banner
Banner
Our Network: Matratzeninfo | Best Invest Imobiliare | Magazinul BeKid | Cazare la hotel Turn Sebes | Rumänien Reisen | Traducatori autorizati | Geam termopan Sebes | Biciclete Sebes | Moda Sebes | Cofetarie Sebes | Tehnica dentara | Ginecolog Sebes | Taxi Sebes | maxgsm.ro | Imbracaminte Sebes |Stellenangebote Ärzte | Architekturvisualisierung | Apartements Vienna | Topografie Sebes |
Director web
Web-Design Oltean

Copyright © 2009-2015
All Rights Reserved.