Banner

Rezept des Tages

1. Placinte cu branza...
    : Aluaturi si foetaje
    Created: May 22, 2017
Citeste mai departe...
Banner

Witz des Tages

1. La restaurant
    : Diverse
    Created: May 9, 2017
Weiter lesen...
Banner

Transportbörse

1. Nelu
    : Bursa de transport
    Created: Apr 9, 2017
2. gabor dorin
    : Bursa de transport
    Created: Nov 8, 2016
Weiter lesen...
Banner
Banner

L&T Consulting

Banner
Banner
Banner

cine cauta gaseste

Ciorba Vegetariana de Perisoare Featured

Visited
0
Ingrediente: Pentru supa: -2 morcovi mari -un pastarnac -o radacina de patrunjel (eu am pus doar pastarnac de data aceasta) -o jumatate buc. de telina -un ardei (rosu sau de orice fel) -o ceapa -zeama de lamaie sau bors - pentru acrit -frunze de lustean, patrunjel Pentru perisoare: -2 cepe mari, calite in apa si putin ulei -4 lg de orez -3 lg pesmet -3 lg de gris -3 lg de nuca macinata -2 oua -condimente (sare, piper) Pentru varianta de post: -2 cepe mari, calite -100 g orez -100 g granule de soia fierte -3 lg de seminte de in macinate in rasnita de cafea -4 lg faina din fulgi de ovaz (se obtine din macinarea fulgilor in rasnita de cafea) -2-3 lg gris sau faina alba de grau -condimente (sare, piper) Preparare: Morcovii, patrunjelul, pastarnacul si telina se iate cubulete si se calesc in apa si 2 linguri de ulei. Se completeaza apoi cu 3,5 - 4 l de apa clocotita, se adauga ceapa intreaga si ardeiul, sarea, pana sunt fierte legumele. La urma adaugam frunzele de leustean si/sau patrunjel si acrim dupa preferinta cu zeama de lamaie sau bors. Pentru perisoare, calim cepele tocate marunt, adaugam orezul spalat si 1/2 cana apa si lasam pe foc pana orezul este aproape fiert. Adaugam restul ingredientelor (la varianata de post: granulele de soia si fainurile+condimentele, la varianta cealalta: grisul, pesmetul nuca macinata si ouale batute ca pentru omleta), formam perisoarele si le fierbem in apa cu sare. Apoi le transferam in oala cu supa de legume. Optional, se poate adauga si smantana. Prefer varianta de post pentru perisoare, deoarece varianta cu nuca inchide putin ciorba la culoare. Dar la gust, sunt foarte bune ambele tipuri de perisoare. Fierb separat perisoarele pentru a obtine o ciorba clara la final. Se mai intampla sa se sfarme unele perisoare, dar ca sa previn un "dezastru"in acest sens, pun la inceput doar una singura la fiert si ajustez compozitia cu inca putina faina daca se sfarma. E delicioasa!!! Timp Preparare: nementionat Complexitate: redusa sursa:www.reteteculinare.ro
Banner

Auto Verkauf:

Citeste mai departe...
Banner
Banner

Tiere Verkauf:

Citeste mai departe...
Banner
Banner
Banner

Wechselkurs BNR

Tabloul saptamanii


GARBOVA -Biserica...

: Tabloul Saptamanii
Created: Mar 13, 2014

Citeste mai departe....
Banner
Banner

Fundgrube

1. Grapa cu discuri...
    www.MadaraGroup.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Aug 26, 2015
2. Monmag
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Feb 6, 2015
3. Spoturi led 1W patrate...
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Jan 12, 2015
Citeste mai departe...
Banner
Banner
Our Network: Matratzeninfo | Best Invest Imobiliare | Magazinul BeKid | Cazare la hotel Turn Sebes | Rumänien Reisen | Traducatori autorizati | Geam termopan Sebes | Biciclete Sebes | Moda Sebes | Cofetarie Sebes | Tehnica dentara | Ginecolog Sebes | Taxi Sebes | maxgsm.ro | Imbracaminte Sebes |Stellenangebote Ärzte | Architekturvisualisierung | Apartements Vienna | Topografie Sebes |
Director web
Web-Design Oltean

Copyright © 2009-2015
All Rights Reserved.