Banner

Rezept des Tages

1. Placinte cu branza...
    : Aluaturi si foetaje
    Created: May 22, 2017
Citeste mai departe...
Banner

Witz des Tages

1. La restaurant
    : Diverse
    Created: May 9, 2017
Weiter lesen...
Banner

Transportbörse

1. Nelu
    : Bursa de transport
    Created: Apr 9, 2017
2. gabor dorin
    : Bursa de transport
    Created: Nov 8, 2016
Weiter lesen...
Banner
Banner

L&T Consulting

Banner
Banner
Banner

cine cauta gaseste

Prajitura Hindenburg (Reteta Bunicii) Featured

Visited
0
Ingrediente: Deci 300-350 gr faina ( mie mi-a intrat 350 gr, depinde de faina folosita si de gradul ei de umiditate) 200 gr unt 50 gr zahar ( se poate folosi si ceva mai putin sau din cel brun) 1 plic de zahar vanilat+ esenta pentru un gust de vanilie mai pronuntat ( optional) 1/2 lingurita de bicarbonat stins cu suc de lamaie coaja rasa si zeama de la o lamaie 5 oua (separate) 1 lingura smantana (optional... vezi nota de la sfarsit) 150 g nuca (se pastreaza 50 g pentru presarat deasupra) gem picant (eu am pus caise) Preparare: Se amesteca faina (300 g) prima data cu untul pana se obtine o consistenta faramicioasa, se adauga zaharul, vanilia (zaharul vanilat), coaja si sucul de lamaie precum si bicarbonatul stins cu lamaie. Se framanta, se adauga cele 5 galbenusuri, se amesteca... aici aluatul incepe sa fie foarte lipicios si se incepe sa se adauge tot cate putin din restul de faina, pana se obtine un aluat care se poate modela/intinde, si nelipicios. Se intinde in tava direct, se inteapa cu furculita se pune gem amestecat cu nuca macinata (eu nu am mai amestecat ptr ca nu am avut destula nuca). Deasupra se intinde albusurile batute spuma tare. Peste albusuri se presara putina nuca macinata, se da la cuptor pentru 20-25 de minute, la temperatura medie... se poate pune o foaie alba deasupra prajiturii cand este la jumatatea spre sfarsitul coptului, pentru a nu arde nuca prea tare. NOTA. Cum reteta este foarte veche si se distinge destul de greu scrisul, cantitatea de faina nu se vede bine... eu am pus cam 350 de g in loc de 300 cat am reusit sa descifrez) si am mai adaugat si o lingura de smantana pentru ca mi s-a parut ca aluatul este cam dens si tare dupa adaugarea ulterioara a fainei... am adaugat totul dintr-o data... trebuia adaugata faina treptat si framantat pana obtineam aluatul dorit. Cantitatea de faina variaza, asa cum am mai spus si inainte. Timp Preparare: 50 ' Complexitate: redusa
Banner

Auto Verkauf:

Citeste mai departe...
Banner
Banner

Tiere Verkauf:

Citeste mai departe...
Banner
Banner
Banner

Wechselkurs BNR

Tabloul saptamanii


GARBOVA -Biserica...

: Tabloul Saptamanii
Created: Mar 13, 2014

Citeste mai departe....
Banner
Banner

Fundgrube

1. Grapa cu discuri...
    www.MadaraGroup.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Aug 26, 2015
2. Monmag
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Feb 6, 2015
3. Spoturi led 1W patrate...
    www.monmag.ro
    : Vanzare/Cumparare/Diverse
    Created: Jan 12, 2015
Citeste mai departe...
Banner
Banner
Our Network: Matratzeninfo | Best Invest Imobiliare | Magazinul BeKid | Cazare la hotel Turn Sebes | Rumänien Reisen | Traducatori autorizati | Geam termopan Sebes | Biciclete Sebes | Moda Sebes | Cofetarie Sebes | Tehnica dentara | Ginecolog Sebes | Taxi Sebes | maxgsm.ro | Imbracaminte Sebes |Stellenangebote Ärzte | Architekturvisualisierung | Apartements Vienna | Topografie Sebes |
Director web
Web-Design Oltean

Copyright © 2009-2015
All Rights Reserved.